XP SP2 & Adobe Premiere Pro = big problems… | Accidental Scientist

XP SP2 & Adobe Premiere Pro = big problems…

Interesting. Since installing XP SP2, I’ve not had a single problem. Not, that is… until now.

For some odd reason, export to AVI or MPEG using Premiere Pro is now completely borked. It stops with “missing frame” errors or “out of memory” errors. There’s no obviously apparent reason why this should happen though… after all, the rest of my stuff works fine. The only thing I can think of as being a potential culprit is the new NX support, but I’m using a CPU which doesn’t support that.

Then again, my main machine has always been a little flaky, thanks to installing way too much experimental shiat on it… and then only partially uninstalling it. Rinse, repeat. Thing is, there are reports of other people having that problem.

Time to wipe and try again. Well, first I’ll uninstall SP2. Then I’ll wipe and try again. 🙂

About Simon Cooke

Simon Cooke is a video game developer, ex-freelance journalist, screenwriter, film-maker and all-round good egg in Seattle, WA. The views posted on this blog are his and his alone, and have no relation to anything he's working on, his employer, or anything else and are not an official statement of any kind.
facebook comments
blog comments

2 Responses to XP SP2 & Adobe Premiere Pro = big problems…

  1. Anonymous says:

    You should have bought a Mac and use Final Cut Pro. Duh!

    -SteveJack 😉

  2. Anonymous says:

    Shit on mac… DUH!